Najave

Povratak
prosinac 08 2022

Young Scientists’ Forum (YSF) 2023

Young Scientists’ Forum (YSF) 2023

Objavljeno 05.11.2021.

Otvorene su prijave za sljedeći 22. FEBS Young Scientists’ Forum koji će se održati od 6.-8. srpnja 2023. u gradu Tours u Francuskoj.

Ovoga puta, organizacija je u rukama iskusnog međunarodnog tima, a čine ga članovi Organizacijskih odbora uspješnih proteklih YSF-ova. Stoga nam je čast da su se u ovom Odboru našla i dva člana HDBMB-a dr. sc. Maja Katalinić i dr. sc. Nino Sinčić.

Kao i do sada, program Young Scientists’ Forum-a donosi niz zanimljivih predavanja koji će omogućiti mladnim znanstvenicima da razviju posebne vještine potrebne za razvoj svoje uspješne karijere. Također, sudionici će imati i priliku čuti vrhunsku znanost prezentiranu kroz tri plenarna predavanja te i sami prezentirati svoja dostignuća. Detaljni program možete pronaći na poveznici YSF kongresa.

Osnovni uvjeti za prijavu su:

član HDBMB-a (ili drugog FEBS konstituirajućeg Društva)

– status doktoranda ili poslijedoktoranda

do 35 godina starosti (mogućnost prijave i nakon 35. uz opravdane uvjete)

prijavljen sažetak s prvim autorstvom koji će biti prezentiran i na YSF i na FEBS kongresu 2023

Ostale specifične uvjete i popis dokumenata koje je potrebno priložiti u prijavi možete pronaći na https://2023.febscongress.org/ysf-applications

Rok za prijavu: 8. prosinac 2022.

Obavijest o rezultatima natječaja: veljača 2023.

Svim odabranim sudionicima bit će pokriven trošak sudjelovanja na YSF-u (smještaj i djelomično trošak puta), a također, svim odabranim sudionicima bit će pokriven i trošak sudjelovanja na pratećem 47. FEBS kongresu “Together in bioscience for a better future” (Tours, 8.-12. srpanj 2023).

O YSF2023 možete pročitati više i na stranici “FEBS Network” The FEBS Young Scientists’ Forum | FEBS Network

Obzirom na relativno kratak rok prijave molimo sve zainteresirane da se na vrijeme jave u Tajništvo HDMB-a radi izdavanja potvrde o članstvu.