Novosti

Povratak

Simpozij o pedagoškim inovacijama u biološkim znanostima

Simpozij o pedagoškim inovacijama u biološkim znanostima

Objavljeno 14.06.2023.

S radošću vas pozivamo da se pridružite Simpoziju o pedagoškim inovacijama u biološkim znanostima koji će se održati u Aveiru, Portugal, od 12. do 13. listopada 2023. godine. Ovaj simpozij, organiziran u suradnji FEBS-a i Portugalskog biokemijskog društva ima za cilj istražiti načine kako angažirati studente u procesu učenja kako bi postigli bolje rezultate i razvili dublje razumijevanje bioloških znanosti.

Tijekom ovog događaja, imat ćete priliku upoznati se s najnovijim pedagoškim inovacijama u biološkim znanostima te razmijeniti ideje i iskustva s kolegama iz različitih dijelova svijeta. Planirane su različite teme, uključujući aktivno učenje, integraciju tehnologije, korištenje simulacija, timski rad, dostupnost obrazovanja i još mnogo toga. Predavanja, radionice i panel rasprave pružit će vrijedne uvide i praktične savjete koje možete primijeniti u svom nastavnom radu.

Ovaj simpozij biti će inspirativan događaj za sve sudionike te vas pozivamo da prihvatite ovaj poziv i doprinesete razvoju pedagoških praksi u biološkim znanostima.

Molimo vas da zabilježite datume 12. i 13. listopada 2023. godine u svoj kalendar i posjetite web stranicu za više informacija o registraciji i programu događaja (https://spib15.wixsite.com/spib2023).

Radujemo se vašem sudjelovanju i konstruktivnoj razmjeni ideja na ovom simpoziju.

S poštovanjem,

FEBS ambasador za edukaciju
Igor Stuparević