Najave

Povratak
listopad 20 2021

Raspisan natječaj za Godišnju nagradu za mlade znanstvenike za 2020. godinu

Raspisan natječaj za Godišnju nagradu za mlade znanstvenike za 2020. godinu

Objavljeno 15.09.2021.

Hrvatsko društvo za biokemiju i molekularnu biologiju nastavlja s aktivnosti poticanja kvalitetne i međunarodno priznate znanstvene aktivnosti svojih članova u području molekularnih bioznanosti.

Stoga je Izvršni odbor na sjednici održanoj 27. kolovoza 2021. donio odluku o raspisu natječaja za izbor laureata za Godišnju nagradu za mlade znanstvenike u 2020. godini.

Godišnja nagrada za mlade znanstvenike dodijelit će se za znanstvenu aktivnost provedenu isključivo tijekom 2020. godine.

Kandidati moraju biti članovi HDBMB koji redovito plaćaju članarinu i koji su u 2020. godini navršili najviše 35 godina života. Godišnja nagrada može se dodijeliti pojedinim članovima samo jednom tijekom njihovog aktivnog članstva u HDBMB-u.

Kandidata ili kandidatkinju za nagradu predlaže član HDBMB-a slanjem Prijave koja mora sadržavati detaljno obrazloženi prijedlog nominacije, životopis kandidata, separate radova kandidata te ostale priloge na kojima se temelji prijedlog nominacije.

Natječaj je otvoren do 20. listopada 2021. Prijavu treba dostaviti Tajništvu HDBMB-a na e-mail adresu tajnistvo@hdbmb.hr, a prijava se podnosi u pdf formatu u jedinstvenom privitku e-maila (jedan zbirni pdf dokument).  Tiskani primjerak dokumentacije nije potrebno dostavljati.

Više informacija možete pronaći u nadležnom Pravilniku.

Potičemo članove da iskoriste ovu priliku te nominiraju mlade kolege koji svojim radom i angažmanom doprinose razvoju bioznanosti i našeg društva u cjelini.

Izvor fotografije: Coventry University