Najave

Povratak

Radionica „Excellent lab book for an excellent career“

Radionica „Excellent lab book for an excellent career“

Objavljeno 31.08.2021.

I ove godine organiziramo međunarodnu radionicu u okviru edukacijskog serijala „Better skills for better jobs“ pod nazivom „Excellent lab book for an excellent career“.

Radionica će se održati online 11. i 12. studenog 2021. u poslijepodnevnim satima. Troškove radionice od 30 EUR po sudioniku pokriva FEBS i HDBMB. Krajnji rok prijave je 31.10.2021.

Program radionice obuhvaća niz predavanja na temu izazova kvalitetnog vođenja laboratorijskog dnevnika u istraživanjima u znanosti, industriji i klinici. Prikazat će se dobre prakse pravilnog vođenja laboratorijskih dnevnika za niz standarnih ali i niz najnovijih laboratorijskih tehnika.

Ovdje možete pronaći Program radionice.

Radionica je namijenjena domaćim i inozemnim znanstvenim novacima i poslijedoktorandima. Polaznici će kroz teorijsku i praktičnu nastavu usvojiti važnost i principe dobrog vođenja zapisa laboratorijskih postupaka i podataka u znanstvenoj i stručnoj djelatnosti.

Predavači i moderatori na radionici bit će eminentni hrvatski i europski znanstvenici.

Obrazac za registraciju:

  Status (odaberi sa liste)

  HDBMB član (odaberi)
  DaNe

  Zainteresiran sam za sudjelovanje u ovim skupinama u praktičnom dijelu (označite tri):
  G1 In vivo pokusi i uzorkovanjeG2 Primarna obrada bioloških uzoraka i skladištenjeG3 In vitro pokusi i različiti PCR -iG4 Sekvencioniranje i analiza velikih podatakaG5 Imunološke metode: IHC, WB i ELISAG6 Kromatografija i masena spektrometrija

  Rok za registraciju: 31/10/2021

  Cijena registracije: 0,00 HRK (registraciju pokriva FEBS i HDBMB)

  Prijavi se Pristup radionici