Najave

Povratak
travanj 14 2022

Poziv na predavanje prof. Igora Štagljara “My story about life, science and success”

Poziv na predavanje prof. Igora Štagljara “My story about life, science and success”

Objavljeno 30.03.2022.

Forum mladih znanstvenika HDBMB-a vas poziva na predavanje prof. Igora Štagljara, u četvrtak 14.04.2022. u 19:00 h. Ovo predavanje organizirano je od strane “FEBS Junior Sections” inicijative koju su pokrenuli studenti i mladi istraživači iz nekih od konstitutivnih Društava FEBS-a, o čemu smo također nedavno pisali.

Prof. Štagljar vodi iznimno uspješne znanstvene grupe na Sveučilištu u Torontu u Kanadi te na institutu Medils u Splitu. U svojoj karijeri značajno je doprinijeo spoznajama o membranskim proteinima, bitnim terapeutskim metama u različitim bolestima. Osim toga, osnivač je dviju biotehnoloških kompanija baziranih na vlastitim otkrićima.

Predavanjem pod naslovom “My story about life, science and success” će mladim znanstvenicima predstaviti svoj karijerni put i podijeliti savjete za uspjeh. Predavanje se održava on-line i na engleskom jeziku. Preporučamo da se registrirate i obavezno poslušate predavanje!

Više informacija možete pronaći na:

https://network.febs.org/posts/hdbmb-young-scientists-forum-febs-junior-sections-present-igor-stagljar?fbclid=IwAR0KkOC2m3VOf0dVmuL-EWuwWpvd3IAn7yCNFVyo371_5YQR2j3GNwt1oaA

Poveznica za registraciju: https://zoom.us/meeting/register/tJAqc-yorz8oHtA7N9RRBSF3IQQgHYmH2eH3