Najave

Povratak
rujan 08 2022

Poziv na predavanje dr. sc. Ive Tolić

Poziv na predavanje dr. sc. Ive Tolić

Objavljeno 07.09.2022.

Forum mladih znanstvenika HDBMB-a poziva vas na predavanje dr. sc. Ive Tolić (IRB, Zagreb), u četvrtak 08.09.2022. u 19:00 h.

Dr. sc. Iva Tolić voditeljica je Laboratorija za biofiziku stanice u Zavodu za molekularnu biologiju Instituta Ruđer Bošković. Nadalje, profesorica je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Splitu. Dr. Tolić osigurala je milijune eura od istraživačkih projekata od niza nacionalnih i međunarodnih agencija za financiranje uključujući najnoviji ERC Synergy Grant na temu “Molekularno podrijetlo aneuploidija u zdravim i bolesnim ljudskim tkivima”.

Predavanje pod naslovom “Mechanobiology of mitosis and its role in mitotic fidelity” se održava na engleskom jeziku.

Predavanje će se održati on-line putem Zoom platforme, a prijaviti se možete putem poveznice. Preporučamo da se registrirate i obavezno poslušate predavanje!

Ovim predavanjem nastavlja se niz uspješnih događanja u organizaciji “FEBS Junior Sections” inicijative koju su pokrenuli studenti i mladi istraživači nekoliko konstitutivnih Društava FEBS-a.

Više informacija o predavanju, kao i o samoj “FEBS Junior Section” inicijativi, možete pronaći na:

https://network.febs.org/posts/hdbmb-ysf-febs-junior-sections-present-iva-tolic?utm_source=digest_mailer&utm_medium=email&utm_campaign=daily_digest