Novosti

Povratak

Molba za popunjavanje ankete

Molba za popunjavanje ankete

Objavljeno 14.09.2023.

Projekt „Upoznaj toksičnost – živi sigurno“ (eng. Meet the toxicity live safely, srb. Upoznaj toksičnost – živi bezbedno, MeeTox) zajednički je projekt (Erasmus+ projekt iz područja obrazovanja odraslih) Udruženja toksikologa Srbije, Hrvatskoga toksikološkoga društva, Farmaceutskoga fakulteta Univerziteta u Beogradu i Instituta za medicinska istraživanja i medicinu rada u Zagrebu. Cilj projekta je izraditi različite obrazovne materijale namijenjene široj javnosti što bi omogućilo bolje razumijevanje pojma toksičnosti te svakodnevno sigurno korištenje lijekova i proizvoda za osobnu njegu i čišćenje te lakše prepoznavanje senzacionalističkih članaka povezanih s ovom temom.

Radi lakšeg kreiranja obrazovnih sadržaja, napravljena je anketa koja će se koristiti u izradi obrazovnih materijala prilagođenih potrebama pojedinca. Svi detalji napisani su na prvoj stranici ankete i projekt ima dozvolu Etičkoga povjerenstva IMI-ja. Budući da je potreban velik broj ispitanika različite dobi, stupnja obrazovanja i zanimanja, lijepo Vas molimo da ispunite anketu, te ju proslijedite punoljetnim osobama koje su je voljne ispuniti.

U nastavku je link na anketu kreiranu u sklopu Erasmus+ projekta MeeTox i za čije popunjavanje treba 5-10 minuta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeInaByPBs05uWG7hgmnAxpBsxbs9Q4Q2UEH2uRMUP1tNkJOA/viewform