Novosti

Povratak

Konferencija “Advances in Biomedical Research V”

Konferencija “Advances in Biomedical Research V”

Objavljeno 26.05.2023.

Konferencija “Advances in Biomedical Research V”, će se održati od 15. do 19. rujna 2023. na Mediteranskom institutu za znanosti o životu (MedILS) u Splitu, Hrvatska. Konferenciju zajednički organiziraju Mediteranski institut za znanosti o životu i Sveučilište u Torontu, a organizacijski odbor čine Mladen Merćep – Odjel za biotehnologiju, Sveučilište u Rijeci, Rijeka i Zaklada Zora, Split, Hrvatska; Miroslav Radman – MedILS I Igor Štagljar – MedILS i Sveučilište u Torontu.

Konferencija pokriva najnovija otkrića u cijelom spektru biomedicinskih istraživanja – od biologije raka, cistične fibroze, imunologije i tehnološkog napretka u biomedicini; do neurobiologije, translacijskih studija i primjene umjetne inteligencije u otkrivanju lijekova.

Konferencija će okupiti neke od najboljih svjetskih istaživača u biomedicini iz vodećih institucija diljem svijeta. Osigurat će međunarodnu platformu za razmjenu znanja, poticanje suradnje, praćenje najnovijih trendova i napretka u području molekularne i stanične biologije bolesti.

Više informacije o konferenciji možete pronaći na poveznici: https://conference.medils.hr/