Novosti

Povratak

Intenzivni tečaj iz protočne citometrije 2023.

Intenzivni tečaj iz protočne citometrije 2023.

Objavljeno 24.04.2023.

Na Katedri za Imunologiju i medicinsku genetiku, Medicinskog fakulteta u Splitu (Šoltanska 2, 21000, Split), održati će se intezivni tečaj iz protočne citometrije “Od osnovnih principa do polikromatske citometrije”. Tečaj će obuhvatiti i praktične vježbe koje uključuju pripremu uzoraka u laboratoriju, rad na protočnom citometru i obradu datoteka u računalnom programu Flowlogic.

Datumi održavanja tečaja su od 22. do 26. svibnja 2023., u vremenu od 8:30 h do 18:30 h.

Za pohađanje tečaja nije potrebno predznanje iz protočne citometrije. Na tečaj su dobrodošli svi koji se bave bilo kakvim oblikom posla iz područja biologije – biotehnologije – biokemije – farmacije – veterinarske medicine – medicine (studenti dodiplomskih i poslijediplomskih studija, poslijedoktorandi, istraživači i sl.) bez obzira na iskustvo s protočnom citometrijom. Cilj ovog edukacijskog programa je upoznati pristupnike s mogućnostima protočne citometrije, podučiti ih kako planirati, pripremiti i izvršiti kvalitetne polikromatske eksperimente te kako uspješno analizirati, obraditi i prezentirati dobivene rezultate.
Troškovi registracije uključuju sudjelovanje u teorijskom i praktičnom dijelu edukacijskog programa i printane materijale (detaljni raspored tečaja, printani zadatci i upute za vježbe).

Za sva pitanja o rezervaciji, registraciji i plaćanju molimo slobodno kontaktirajte prof. Ivanu Novak Nakir na inovak@mefst.hr