Najave

Povratak
studeni 16 2022

HDBMB pokreće financijski program potpore mladim članovima za sudjelovanje na FEBS-IUBMB-ENABLE 2022 konferenciji

HDBMB pokreće financijski program potpore mladim članovima za sudjelovanje na FEBS-IUBMB-ENABLE 2022 konferenciji

Objavljeno 26.07.2022.

HDBMB je prepoznao vrijednost FEBS-IUBMB-ENABLE inicijative te svojim novim financijskim programom potpore želi osnažiti mogućnosti financiranja mladih znanstvenika, članova HDBMB-a, kako bi u što većem broju sudjelovali na FEBS-IUBMB-ENABLE konferenciji ove godine u Sevilli. Detalji natječaja, potrebna dokumentacija i rokovi za HDBMB financijsku potporu biti će objavljeni uskoro na web stranici i društvenim mrežama HDBMB-a.

Podsjećamo, FEBS-IUBMB-ENABLE 2022 “The perfect tandem: How technology expands the frontiers of biomedicine”, održat će se u Sevilli (Španjolska) na institutu IBiS (Instituto de Biomedicina de Sevilla) od 16. do 18. studenog 2022. Glavni cilj konferencije je povezati i educirati mlade znanstvenike te ih inspirirati za nastavak znanstvene karijere.

Mladi znanstvenici imat će priliku prezentirati svoje rezultate u sklopu kratkih predavanja i posterskih prezentacija, ali i prisustvovati predavanjima osmero renomiranih znanstvenika iz područja biomedicine i računalne biologije. Osim toga, na radionicama i danu karijera mladi znanstvenici će steći nove vještine i upoznati poslodavce iz različitih sektora. Također, u sklopu konferencije planirana su druženja poput gala večere i događaja ”Pub talks”, u kojem će sudionici prezentirati svoje rezultate javnosti u opuštenoj atmosferi.

Više o prijavi na konferenciju i već dostupnim stipendijama možete pročitati na stranicama www.enablenetwork.eu.