Najave

Povratak
rujan 15 2023

FEBS-IUBMB-ENABLE konferencija u Kölnu – “The emerging challenge: Environmental impacts on human health“

FEBS-IUBMB-ENABLE konferencija u Kölnu – “The emerging challenge: Environmental impacts on human health“

Objavljeno 29.08.2023.

Od 23.-25. studenog 2023. u Kölnu, u Njemačkoj, održati će se konferencija FEBS-IUBMB-ENABLE (Federation of European Biochemical Societies-the International Union of Biochemistry and Molecular Biology-European Academy for Biomedical Science), naziva “The emerging challenge: Environmental impacts on human health”. Ova druga po redu FEBS-IUBMB-ENABLE konferencija organizirana je od strane Sveučilišta u Kölnu, a radi se o jedinstvenom trodnevnom okupljanju koje organiziraju doktorandi i poslijedoktorandi.

Program FEBS-IUBMB-ENABLE konferencije će obuhvatiti znanstveni simpozij o najnovijim biomedicinskim istraživanjima, radionice na temu razvoja karijere i sajam poslova uz predstavljanje alternativnih poslova u znanosti kao i mogućnost umrežavanja s kolegama.

Predavači su eminentni stručnjaci iz područja molekularnih znanosti o životu, s posebnim naglaskom na kompleksne bolesti, eksperimentalne modele, epigenetiku i računalno modeliranje. Znanstveni simpozij će obuhvatiti i kratka izlaganja (tzv. short and flash talks) i prezentaciju znanstvenih istraživanja kroz postere sudionika.

Preliminarni program dostupan je na web stranici: https://febs-iubmb-enableconference.org/programme/
Otvorene su rane prijave po cijeni od 150 EUR do 15. rujna 2023, a do tada postoji mogućnost za prijavu za stipendiju za pokrivanje troška puta i smještaja.

Saznajte više o ovom događaju i postupku registracije na sljedećoj poveznici stranici kongresa Conference info | FEBS-IUBMB-Enable Conference